Over ons.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op!

Solar Protection Films

Solar Protection Films (SPF) is opgericht in 2005 en gevestigd in Genderen (NB). SPF is een groothandel en verkoopt automotive- en architectural window films van de merken Sun-Gard® en Madico®. De folies worden geproduceerd in Amerika. Ook biedt SPF een groot assortiment aan gereedschappen. Ons bedrijf is exclusief distributeur voor Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. SPF staat voor Service, Professionaliteit en Flexibiliteit.

Vaktrainingen

Wij zijn niet alleen een groothandel maar verzorgen ook diverse vaktrainingen. Wij leren u onder andere om de (raam)folies op een nette en professionele manier aan te brengen op zowel voertuigen als gebouwen. Daarnaast geven wij ook theoretische trainingen waar we ingaan op de eigenschappen van de folies en de toepassingen op de verschillende glassoorten.

Advies

Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden van de verschillende folies. Ook voor technische ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website www.solarprotection.nl vindt u bovendien veel informatie.

Adres

Kelderstraat 13 – 15
4265 HG Genderen

Contact

T: +31 (0)416 – 54 34 33
E: info@solarprotection.nl

Overig

BTW NL814618686B01
KvK 18078132

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Ontwerp en realisatie Pro Sign Services