Over ons.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op: 
0416 – 54 34 33 of info@solarprotection.nl

Solar Protection Films

Solar Protection Films (SPF) is opgericht in 2005 en gevestigd in Genderen (NB). SPF is een groothandel en verkoopt automotive- en architectural window films van de merken Sun-Gard® en Madico®. De folies worden geproduceerd in Amerika. Ook biedt SPF een groot assortiment aan gereedschappen. Ons bedrijf is exclusief distributeur voor Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. SPF staat voor Service, Professionaliteit en Flexibiliteit.

Ons team

Onze inkopers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van (raam)folies. Zij weten als geen ander op welke productspecificaties zij moeten letten. Productontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en er worden dan ook regelmatig nieuwe folies geïntroduceerd. 

Snelle levering

SPF beschikt over een zeer uitgebreid assortiment raamfolies welke uit voorraad leverbaar zijn. Bestelt u voor 13.00 uur dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verstuurd via onze vaste pakketdienst GLS. Bestellingen graag via de email plaatsen: magazijn@solarprotection.nl  

Advies

Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden van de verschillende folies. Ook voor technische ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een magazijn medewerker (32 – 40 uur) die naast diverse werkzaamheden in ons magazijn ook klanten telefonisch te woord staat en hen van advies voorziet en bestellingen in het systeem zet. Nieuwsgierig geworden? Lees dan de vacature en neem gerust contact met ons op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Kelderstraat 13 – 15
4265 HG Genderen

Contact

T: +31 (0)416 – 54 34 33
E: info@solarprotection.nl

Overig

BTW NL814618686B01
KvK 18078132

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur 

Ontwerp en realisatie Pro Sign Services